FULL DESIGN UNTUK BABYSADOOHQ - SISHAWA DESIGN

Hot

4.5.18

FULL DESIGN UNTUK BABYSADOOHQ

Kali ni deign untuk sebuah bisnes makanan bayi yang di beri nama BABY SADOO, sebuah jenama makanan bayi yang di usahakan oleh Puan Amirah, seorang jururawat berdaftar yang pernah berkerja dengan Sime Darby Medical Center selama 6 tahun. Kepakaran beliau dalam kesihatan kanak-kanak telah mencetuskan idea untuk mewujudkan sebuah jenama makanan bayi berasaskan masakan halal sihat dari tangan seorang ibu tanpa menggunakan sebarang pengawet, garam dan juga gula.

Makanan bayi ini juga di botolkan mengikut size dan khasiat yang betul untuk si comel dan ianya bukan hanya mudah untuk di bawa travel bahkan mudah untuk disediakan. Hanya perlu panaskan di dalam microwave secara terus dari botol ataupun boleh juga rendam di dalam air panas atau buka dan panaskan di dalam periuk. Terpulang macamana nak panaskan yang penting dah tak payah nak tambah apa-apa bahan lain meskipun susu, air dan sebagainya lagi. Jika nak baca review penuh KLIK SINI.

Okay, di sebabkan ini adalah jenama yang berkaitan dengan bayi maka designpun of courselah menampakkan ciri ceria seorang bayi. Warna yang di gunakan adalah purple pink mengikut warna utama logo BABY SADOO itu sendiri.

Inilah hasilnya.......




Jika nak lihat secara langsung, boleh ke https://babysadoohq.blogspot.my/. Link ini juga akan di tukar ke DOT COM supaya nampak lebih ekslusif sesuai dengan sebuah jenama tempatan yang sedang semakin mendapat tempat di hati para pengguna.

Tahniah BABY SADOO, semoga terus maju jaya... ameen =D


3 comments:

  1. Tahniah baby sadoo.. comel je. Memang kena dengan namanya tu

    ReplyDelete
  2. Wah, menarik dan eksklusif ! 😍

    ReplyDelete
  3. I would like to thank you for the efforts you've put
    in penning this site. I am hoping to view the same high-grade content by
    you in the future as well. In truth, your creative writing
    abilities has motivated me to get my own blog now ;)

    ReplyDelete