Ohsem Giveaway by Mrs Pip (22/11/17 - 6/12/17) - SISHAWA DESIGN
test banner

Hot

2.12.17

Ohsem Giveaway by Mrs Pip (22/11/17 - 6/12/17)

Follow my blog with Bloglovin Assalamualaikum ualls...
Hari ni aku luangkan masa untuk join contest yang sedang berlangsung di blog salah seorang rakan blogger yang cukup aku sayangi, beliau yang aku maksudkan adalah Mrs Pip. Hadiah yang di tawarkan amat best dan ualls patut join sekali tau...

KLIK BANNER UNTUK JOIN


Syarat untuk join simple je cumanya ada satu part ni kena story morry sikit... iaitu, ualls kena ceritakan di dalam entry sedikit mengenai pengalaman menarik mengenai Krismas (jika ada) yang pernah dilalui ATAU nyatakan (mengikut kreativiti anda) Saya nak menang Ohsem Giveaway by Mrs Pip kerana........................... 

***************

Hmmm... actually, aku ni nak kata ada pengalaman krismas yang khusus tu idak ler... cuma! Haa ada cuma tu... cumanya aku cukup suka bila datangnya hari Krismas kerana ada pelbagai rancangan yang best-best kat TV. 

Kalau nak tahu, aku ni agak sukalah tonton citer bab-bab Krismas ni sebabnya nampak so cute dan ada magical even though aku tahap mommy yang dah besar gajah.. kiki. Jadinya pengalaman aku beraya menyambut Krismas secara khusus memang takde tapi rasa keterujaan bila tibanya hari Krismas tu turut dapat aku rasa.. best kot bila buka TV ada macam-macam citer dari genre yang aku suka.

Bila pergi shopping complex pula ada macam-macam diskaun, buka TV ada macam-macam citer berunsur magical yang best-best.. eee suka sangat! 

Harap-harap dapatlah aku menang Ohsem Giveaway by Mrs Pip ni kerana aku nak juga rasa suasana dapat present bila tiba Krismas ni. Kan adat Krismas dapat-dapat hadiah, so manalah tahu suasana keseronokan tu dapat aku rasai dengan lebih nyata bila dapat hadiah dr Mrs Pip ni.. 

Lastyly, dari jauh aku doakan moga MrsPip terus sukses di dalam dunia blogging ini... ameen... 

6 comments:

  1. Tq awa, join ga mrs pip.
    Jgn lupa tinggalkan link di kotak komen mrs pip tau....

    ReplyDelete
  2. singgah sini dr segmen yg sama

    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/ohsem-giveaway-by-mrs-pip-221117-61217.html

    ReplyDelete