GIVEAWAY YES 2017 BY ROXALYNNE - SISHAWA DESIGN

Hot

24.12.17

GIVEAWAY YES 2017 BY ROXALYNNE

Tengah blogwalking tersinggah kat blog ROXALYNNE dan nampak ada GA. Hadiah best best pulak tu. Bila lihat pada syarat, hmmm takde lah susah mana. So, boleh lah ikut serta...

KLIK SINI UNTUK JOIN

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN #GIVEAWAYYES2017BYROXALYNNE


1.) Follow blog : Roxalynne's | Dunia Ct Roxalynna | AienieNKA | SiqahIqa


3.) Like FB Page di blog penganjur.
    
4.) Copy banner dan buat satu entri bertajuk GIVEAWAY YES 2017 BY ROXALYNNE *(please backlink to this post)

6.) Komen "DONE" & SHARE entri ni dgn tulis post "Jom Join #GiveAway ni" di Facebook/Twitter anda

7.) Berikan link media sosial yang anda gunakan untuk sertai GA ini 
*untuk kami mengesahkan penyertaan anda*

(i) FACEBOOK/TWITTER (wajib ada Facebook)
(ii) BLOG
(iii) INSTAGRAM

*Jika tiada Twitter/IG, sila nyatakan*

GiveAway bermula : 30 November - 30 Disember 2017


So, pada yang berhajat nak menang hadiah tu.. apa lagi.. lekas lekas lah submit penyertaan ualls tu dengan segera :D


3 comments: