Giveaway Happy New Year 2018 - SISHAWA DESIGN

Hot

26.12.17

Giveaway Happy New Year 2018

- KLIK BANNER UNTUK JOIN -
Masa jenjalan kat blog Nurul tadi ternampak banner GA yang di anjurnya. So bolehlah join sekali mana tau ada rezeki...

Nurul turut bertanya, apakah pengalaman manis yang paling sukar untuk di lupakan dalam tahun 2017 ini. Jawapannya tak lain dan tak bukan adalah KASIH SUFI.

Dari dulu aku dan suami berharap untuk menimang seorang puteri namun ternyata rezeki untuk kami belum tiba lagi saat itu. Seorang demi seorang Allah SWT kirimkan untuk kami dan semuanya adalah putera. Namun kami tetap terima dengan hati yang happy, redho dan terbuka.

Akhirnya, selepas lima putera... pada 05/12/2017 yang lalu hadirlah seorang puteri yang sekian lama di nanti. Apa yang lebih mengembirakan... tarikh pernikahanku juga pada bulan yang sama iaitu pada 21/12.

Syukur alhamdulillah... tahun ini benar-benar telah memberikan pengalaman manis yang pastinya tidak dapat kami lupakan buat selama-lamanya.

JOM BERKENALAN DENGAN KASIH SUFI... >> KLIK !!

8 comments:

  1. Anugerah terindah tu kan sis awa,
    all the best :)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah~ Tahniah Kak Hawa.. Cantik nama akak bagi.. Teringat pula drama indon tue ..namanya pun Kasih. Apapun terima kasih kak sbb join~ :)
    Akak bagi salah link ary tue haha tp sy dah betulkan juga :D

    ReplyDelete
  3. Good luck yaa. Fatin follow sini :D

    Salam kenal dari https://fatinshahrizam.blogspot.my/

    ReplyDelete