FREE SAMPLE : KOTEX LINER - SISHAWA DESIGN

Hot

21.12.17

FREE SAMPLE : KOTEX LINER

Assalamualaikum ualls...
Jenama KOTEX tak payah di perkenalkan lagi. Semuanya dah tahu. Tapi ualls tahu tak yang KOTEX sekarang ada produk baru?

Nak cuba produk baru dari KOTEX ni? Semestinya ualls nak kan? Okay, kalau nak... cepat-cepat reply dan tunggu produk sampai di muka pintu. Macam biasa, bukannya nak kena bayar apa pun. Free je kot!! =D



Cara nak reply tak susah. Ualls hanya perlu pergi ke website utama KOTEX (link akan ku beri kat akhir post ini), kemudian ualls isi je borang yang telah di sediakan then submit. Contoh macam di dalam gambar ni...

Isi borang dengan lengkap kemudian Klik pada semua ruangan yang di tunjuk oleh anak panah

Tak nak bebel banyak-banyak...

I%2BWANT%2BFREE%2BSAMPLE1

2 comments: