Giveaway Cash RM100 by Qiya Saad for November 2017 - SISHAWA DESIGN
test banner

Hot

16.11.17

Giveaway Cash RM100 by Qiya Saad for November 2017

KLIK BANNER UNTUK JOIN
Kali ni aku nak cuba nasib dalam GA yang di anjurkan oleh blogger Qiya Saad. Hadiahnya boleh tahan tau,...

HADIAH

Pemenang Pertama
RM50

Pemenang ke-2
RM30

Pemenang ke-3
RM20

Dan yang paling bestnya, syarat untuk join GA ni teramat-amatlah simple. So pada yang berminat nak cuba nasib macam diriku ini.. bolehlah cepat-cepat klik atas banner di atas tu.. Tarikh tutup 30 Nov 2017.

Jom kita cuba nasib sama-sama :D

5 comments:

  1. Thanks sebab sudi join GA Qiya yg tak seberapa ni.

    Sila semak Senarai Peserta Giveaway Cash RM100 by Qiya Saad for November 2017 ni ye...

    http://yabuilder.com/3gOQ

    ReplyDelete
  2. good luck..

    http://aztieyshana.blogspot.my/2017/11/giveaway-cash-rm100-by-qiya-saad-for.html

    ReplyDelete
  3. Hai!

    Terima kasih kerana sabar menunggu keputusan pemenang.

    Sila semak Senarai Pemenang Giveaway Cash RM100 by Qiya Saad for November 2017.

    http://kializer.com/30Vq

    ReplyDelete