FULL MAKEOVER WITH DOMAIN FOR AIRA - SISHAWA DESIGN
test banner

Hot

5.11.17

FULL MAKEOVER WITH DOMAIN FOR AIRA

Assalamualaikum...

Hari ni daku dah berjaya siapkan design berserta dengan domainnya sekali untuk AIRA atau nama sebenarnya Zuhaira Nasrin (lawa nama...hehe)

Aira ni salah seorang ahli di dalam team yang sama dengan aku.. team mana lagi kalau bukan #bloggerpantaitimur. Aira mahukan sebuah blog yang simple dan kemas dengan warna soft pink. 

Inilah hasil makeover ke atas blog Aira berserta dengan domainnya sekali... 

WWW.AIRANASRIN.COM with new header
Sebelum & Selepas
Tak terlalu banyak perbezaan antara blog sebelum dan selepas kerana Aira tidak mahukan sebuah perubahan yang terlalu drastik. Aira sendiri minta sebuah template yang hampir sama dengan rupa blognya sebelum ini. 

Selain dari berubah domain daripada BLOGSPOT ke DOT COM. Blog Aira ini juga sudah di kemaskini supaya menjadi mesra SEO sebanyak 100%.




NEW DESIGN + NEW DOMAIN + SEO 100%
- COMPLETE -

Tahniah Aira... =D

6 comments:

  1. Fuyoooo dah tukar domain Aira sekarang. Huhuhu jelaous la pulak kita

    ReplyDelete
  2. yuhuu... cantik aira dh ada baju baru... hehe

    ReplyDelete
  3. Macam mana tu nak score seo 100%?

    ReplyDelete
  4. Hehe mekasih sis awa!! Will update this in my blog soon! 😍

    ReplyDelete