FULL EDIT BLOG UNTUK MAWAR ASSUFI - SISHAWA DESIGN
test banner

Hot

15.11.17

FULL EDIT BLOG UNTUK MAWAR ASSUFI

Assalamualaikum...
Tempahan kali ini datangnya dari adik Akin yang inginkan servis makeover untuk blognya, Mawar Assufi.. Akin mahukan sebuah template dengan colour dusty pink dan dusty green. Akin juga nakkan blog yang nampak kemas dan tersusun. Selain dari tu Akin turut mahukan sedikit elemen bunga-bunga untuk menampakkan ciri seorang gadis.

Header baru untuk Akin

Penampilan homepages yang kemas berserta dengan gambar profile si penulis

Turut meletakkan scrollbar pada bahagian-bahagian yang sepatutnya seperti di bawah ni dengan size yang sepadan supaya blog Akin tampak lebih kemas dan tersusun.
Scrollbar di Blog Archive, Categories dan Blog List

INILAH WAJAH UNTUK BLOG AKIN SEBELUM & SELEPAS DI MAKEOVER

- SEBELUM -

- SELEPAS -
Alhamdulillah... Akin berpuashati dengan rupa terbaru blognya ini...
Caj harga untuk makeover keseluruhan blog Akin ni hanyalah beberapa puluh je tau... Macamana? Berbaloi ke tidak? Apa pendapat ualls di luar sana? :D


4 comments:

  1. Nurul ada pm akak dkt fb.. Nurul nak buat header 1 mcm ni.. :)

    ReplyDelete
  2. Dah review :)
    http://www.mawarassufi.com/2017/12/penampilan-terbaru-blog-hasil-kerja-sis.html

    ReplyDelete