Header Ads

Tudung Cantik Dan Terkenal Di ZALORA

Assalamualaikum ualls... 

hari ni aku nak share tentang Zalora, salah sebuah website yang sering aku kunjungi untuk beli barangan online. Aku sendiri pun dah tak ingat sejak bilakah aku mula berjinak-jinak dengan website Zalora ni cuma yang pasti aku memang suka giler shopping kat situ. 

Actually, pada mulanya aku hanya shopping bag je kat situ. Sebabnya bag-bag kat Zalora memang lawa dan murah. Nanti aku share bag yang aku pernah beli tu ya. Lepas tu aku mula perasan yang di Zalora juga ada jual tudung untuk wanita berhijab. Macamanalah aku boleh tak perasan sebelum ni? Aduhai.... 

Akupun apa lagi mulalah meneroka isi kandungan di bawah label TUDUNG dalam website Zalora ni. Lepas satu jenama aku singgah pula ke satu jenama yang lain. Wah macam-macam jenama ada. Jenama yang memang dah famous amos pun ada jugak ualls.. 

ANTARA JENAMA TUDUNG YANG ADA DI ZALORA 
NAELOFA

 CAKENIS
GORGEOUS DAREESA

PELBAGAI PILIHAN DENGAN HARGA BERPATUTAN

tudung dari jenama UMMA

tudung dari jenama GORGEOUS DAREESA
KESIMPULAN: Murah + Mudah + Cantik + Berbaloi
Ini lah yang aku rasakan tentang servis jual tudung yang di tawarkan oleh si Zalora ni. Apa taknya, aku tak perlu lagi susah payah buang masa dan tenaga menapak ke kedai-kedai semata-mata untuk membeli sehelai dua tudung. 

Itu belum lagi di kira tahap 'bising' suami yang terpaksa tunggu lama dalam kereta kalau aku shopping... haha... Jadi dengan adanya penjualan tudung di Zalora seperti ni , dapatlah aku juga  membeli secara aman tanpa sebarang gangguan. Murah dan cantik pulak tu!

Apa tunggu lagi ualls... cepat-cepatlah singgah ke Zalora jamu-jamu mata dengan pelbagai koleksi tudung cantik dan menarik ni. Aku yakin ualls mesti akan ikut teruja... :D

Jom kita beli tudung Di ZALORA >> KAT SINI

6 comments:

  1. Lama tak shopping kat zalora nanti boleh singgah la

    ReplyDelete
  2. Pernah shopping kat Zalora ni..best..byk pilihan..tak penat nak menapak ke shopping mall..hehe

    ReplyDelete
  3. Lama tak singgah zalora, baru tau dah ada banyak jenama tudung jual kat situ.. :)

    ReplyDelete
  4. aira pun suka jenguk zalora ni, cari NH. best tapi kadang-kadang stok NH tak banyak dan colour pun limited, so aira lebih prefer beli melalui ig kalau melibatkan NH :D

    ReplyDelete

Powered by Blogger.