Pagesview meningkat selepas makeover blog - SISHAWA DESIGN
test banner

Hot

21.9.17

Pagesview meningkat selepas makeover blog

Assalamualaikum...

Alamak dah banyak hari aku tak update info baru ke dalam blog ni.. bukannya tak rindu untuk menulis di sini tapi terpaksa kena luangkan masa untuk settlekan tempahan daripada blogger bloggers dulu.

Sambil buat kerja tu aku ada juga blogwalking ke blog para pelanggan yang telah pernah dapatkan khidmat servis edit blog dari aku ni.

Masa tengah berblogwalking tu aku terjumpalah beberapa link entry yang di tulis oleh pelanggan-pelanggan baru sebagai review atas perkhidmatan yang aku berikan pada mereka... Antaranya ialah....

Dalam banyak-banyak feedback aku jadi tertarik dengan mesej yang di hantar oleh Mimi Azirah ke inbox FB personal aku semalam.. 


Juga mesej yang di hantar oleh SIS GEE...




Alhamdulillah... happy rasanya bila pelanggan puashati dan gembira.. InshaaAllah akan cuba berikan servis yang terbaik dari masa ke semasa.. ameen.. :D


19 comments:

  1. Alhamdulillah...semuanya bermula dari titik perkenalan kita awa!love u lah!hehe

    ReplyDelete
  2. Allhamdulillah... semoga pv mereka terus naik... akak pun tak meningkat2... haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ameen. takpe sis sheila nnti makeover blog tengok ok ke tidak hehe

      Delete
  3. Wow tahniah sis hawa. Moga terus maju di masa hadapan

    ReplyDelete
  4. tahniah..blog ni mmg cantik n kemas..suka singgah cn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Mrs Ina sudi singgah di blog sis =D

      Delete
  5. teruskan usaha sis awa. sa suka sangat.. suka tengok graf pv sa selepas sis make over

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. terima kasih ya sudi membuat tempahan makeover blog SA tu dgn sis. Moga terus menjadi seorang blogger yang hebat.

      Delete
  6. bukan setakat dapat template blog yg cantik - cantik , tapi turut beri kesan pada PV blog , terbaik sis ..salute

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah. sis cuba yg termampu CCL oi =D

      Delete
  7. cantiknya sis..macam mana nak dapat service dari sis?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh hubungi sis melalui email sishawadesign@gmail.com atau melalui inbox FB: SITI AWADAH [sishawadotcom]

      Delete
  8. alaa tak sabar nak dapat design untuk blog sendiri .

    ReplyDelete