Sosial Media Icons Percuma - SISHAWA DESIGN
test banner

Hot

25.8.17

Sosial Media Icons Percuma

Assalamualaikkum ualls...

Pagi ni buka jer inbox facebook, salah seorang blogger fren merangkap costumer aku yang bernama Sis Gee tanya tentang icon media sosial di sidebar. Sis Gee nak tahu bagaimana cara untuk tambahkan icon untuk akaun media sosialnya yang lain.

Actually, aku memang dah pernah beri tutorial cara untuk pasang icon media sosial ni > KAT SINI < cuma mungkin ualls tak perasan. So, di sebabkan aku dah pernah buat tutorial tu sebelum ni maka hari ni aku share 1 set icon media sosial ni untuk ualls guna beramai-ramai jer ya.

***************
 https://3.bp.blogspot.com/-pVpfgEtU9XE/WaDCYTpQqCI/AAAAAAAAGpU/iIMXnTd6XV4dwJ6mMIWLNgV5dq9rzZoRACEwYBhgL/s1600/PINTEREST%2BICON.png

 https://4.bp.blogspot.com/-zcryhTg2VZI/WaDCXCLAHsI/AAAAAAAAGpM/KIgMhXCk-IY7RGq80d1TzARdwwLNVvtigCEwYBhgL/s1600/INSTAGRAM%2B%2BICON.png

 https://2.bp.blogspot.com/-gZphRBFemxs/WaDCnV0j5ZI/AAAAAAAAGpk/jG8JPTrmimQS3LamerIgy7rCIHCiqyutgCEwYBhgL/s1600/GOOGLE%252B%2BICON.png

 https://4.bp.blogspot.com/-jk4Mf6kYwyM/WaDCXKY3kxI/AAAAAAAAGpQ/bmNOoK3gsSEqY64vCcUUdt82AufkYqKQgCEwYBhgL/s1600/FACEBOOK%2BICON.png

 https://3.bp.blogspot.com/-LULakvdwb_E/WaDCg1x10wI/AAAAAAAAGpg/5I-1lNqJ9tM6KS-veKM-H94n2UC4q3rZgCEwYBhgL/s1600/TWITTER%2BICON.png

https://4.bp.blogspot.com/-BHC30apB3W4/WaDCYSAwSJI/AAAAAAAAGpY/CHipFeAxEZoskJ9PQUTsHSq_wBOx8VA3QCEwYBhgL/s1600/YOUTUBE%2B%2BICON.png

************

Kalau suka dengan freebies ni dan nak lebih banyak lagi freebies di masa akan datang, jangan lupa untuk follow blog aku ni ye... Good luck... and have a nice day.. :D

4 comments:

  1. hehee ritu pernah bertungkus lumus carik icon ni semua utk edit blog sendiri.. bukan mudah nk cari yg sesuai.. baiknya sis hawa kongsi ni.. dpt la dorg yg tgh cari, gunapakai.. ;)

    ReplyDelete
  2. Kat blog mrs pip pun, nak juga tau awa ...
    Pleaseeee.....

    ReplyDelete