New Header Untuk Elsaalicous - SISHAWA DESIGN
test banner

Hot

3.8.17

New Header Untuk Elsaalicous

Assalamualaikum....

Kalau nak tahu, beberapa hari lepas Elsa ada minta aku  designkan header baru untuk blognya, ELSAALICOUS. Elsa siap beri gambar karektor kesayangannya tu untuk aku editkan.

Ini gambarnya... imej dalam format PNG so bolehlah nak edit lawa-lawa
Elsa beri sepenuh kebebasan pada aku. Apa yang dia nak hanyalah untuk cantikkan lagi 'wajah' Elsa yang di sukainya tu. Kiranya aku ni macam jadi tukang makeup la.. hehe....

Akhirnya, lepas touchup itu ini, tambah bedak, gincu dan blusher.. siaplah juga wajah terkini selepas di selesai di makeover. Aku bukan hanya siapkan satu header tapi dua! Tak tahu lah kenapa tapi kebetulan ilham datang lebih masa tu so rezeki Elsa la kiranya dapat dua header untuk di buat pilihan.

PILIHAN NO 1
Header yang pertama ni konsep ala-ala di awangan sikit.. 

PILIHAN NO 2
Header yang ke dua lebih kepada konsep sweet and lovely. 

REAKSI MISS EMPUNYA BLOG

Fikir punya fikir, akhirnya Elsa nekad untuk ambil dua-duanya sekali. Habis citer.. tak yah pening-pening kepala... Jom kita lihat rupa terbaru blog Elsa selepas siap dipakaikan dengan salah satu header di atas.


Apa pendapat ualls... Okay ke tidak? :D

http://elsaalicious.blogspot.my/2017/08/editing-blog-review-tempahan-header.html

13 comments: