Full Edit Blog Untuk Liez - SISHAWA DESIGN
test banner

Hot

16.3.17

Full Edit Blog Untuk Liez

Sedar tak sedar ini adalah tempahan daripada pelanggan ke 8 untuk ku. Syukur alhamdulillah walau sis aktif berblogging sejak Januari lalu (baru 3 bulan) namun ternyata kehadiran sis dapat di terima baik di dalam dunia blogging ni. Best! Sangat-sangat best.

Tempahan ini datangnya dari Liez yang merupakan pemilik kepada blog Diaries Couple. Liez mahukan sebuah template yang simple berwarna hitam dan putih. Liez juga mahu blog nya di hiasi dengan bunga tulip dan warna kegemaran Liez ialah kuning.

Setelah menerima apa yang di hajatkan oleh Liez, sis terus buat design kasar dan mula edit satu persatu untuk Liez.

Akhirnya, inilah dia hasil yang di tunggu-tunggu oleh Liez.

[ SEBELUM ]


[ SELEPAS ]



Liez juga turut membuat tempahan watermark logo

Syukur alhamdulillah Liez amat berpuashati. Liez juga telah sudi berkongsi rasa gembiranya di blog beliau >> https://deariescouple.blogspot.my

Nampaknya mission untuk pelaggan ke 8 telah berjaya. Saat ini sis sedang mereka design untuk pelanggan ke 9 yang kebetulan baru saja buat bayaran tadi. 

Alhamdulillah syukur atas rezeki yang di beri oleh Nya.



6 comments:

  1. Simple but nice kak Awa. Tadi dah perasan masa mauk blog kak Liez, hihihi,tengok2 kat bawah ada link kak awa, patutlah comel...mcm ada trademark sendiri dah...

    ReplyDelete
  2. hawa bole pm akk tak brapa caj untuk deco balik blog ehh..teringin nak try... :D

    ReplyDelete
  3. ehh...nak wassap pun bole..senang sikit kan... 0175022480

    ReplyDelete