Header Ads

Design/Edit Blog Untuk Miss Banu

Alhamdulillah.. akhirnya Allah bukakan pintu rezeki untuk sis.Tempahan pertama datangnya dari Miss Banu atau lebih di kenali sebagai Mulan. Terima kasih ya Mulan sebab percayakan sis. Mulan menghantar mesej melalui inbox facebook...

Inilah dia dua warna utama yang di pilih oleh Mulan.

Berdasarkan warna yang di pilih sis boleh agak yang Mulan mahukan sebuah blog yang tampak fresh dan menarik walau lihat dari jauh dan bukan semua orang berani untuk memilih warna-warna terang macam Mulan.


Berdasarkan apa yang di minta oleh Mulan, inilah dia rupanya yang berjaya sis siapkan....






Alhamdulillah, bila submit pada Mulan, dia terus jatuh cinta dengan design ni. Tak de apa yang perlu di ubah lagi katanya...

MISSION SUCCESS !!


3 comments:

  1. awat header tu comei angat ๐Ÿ˜? nak juga ๐Ÿ˜„

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau nak contact facebook sis kat SINI ye -- https://www.facebook.com/profile.php?id=100014410127972

      Delete

Powered by Blogger.