Design/Edit Blog Untuk Anies - SISHAWA DESIGN
test banner

Hot

21.2.17

Design/Edit Blog Untuk Anies


Satu email telah di hantar oleh Cik Nies (Anies) beberapa hari yang lalu. Cukup mudah untuk berkerjsama dengan Anies sebab beliau dah tetapkan konsep dan style yang dia nak.

Di sebakan blog Anies banyak bermain dengan gambar (Anies suka travel) maka warna putih menjadi ciri utama dalam blog Anies. Dan warna peach serta biru muda di tambah sedikit sebagai pencetus suasana supaya tampak fresh di pandangan mata pembaca.



Anies juga mahukan blog yang bercirikan responsive. Jadi selepas menimbangkan segala permintaan yang di minta oleh Anies akhirnya muncul lah sebuah design khas untuk Anies satu-satunya. Alhamduillah Anies juga suka dengan design ini.

Nak tahu bagaimana rupa blog Anies setelah di makeover? 

Jom tengok kat bawah ni....


[ WAJAH SEBELUM ]




[ WAJAH SELEPAS ]


Untuk lihat secara live, boleh singgah ke blog Anies di >> http://aniesandyou.blogspot.my/

2 comments:

  1. wowwww cntiknue rosbiru edit nanti boleh edit blog sy pulak ye :D hehe
    follow here #5

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh... cakap je nak blog yang macamana, sis cuba buatkan.

      Delete