Header Ads

Senarai Sample Barangan Percuma 2017



"FREE jer... tak yah bayar apa-apa... ambil lah!!"

Wah... sapa tak mau betul tak? sis sendiri pun mau.. kihkihkih.... bagi sis la kan, ini adalah salah satu kelebihan yang kita dapat bila rajin bersama Mr.Google dan para blogger, am I right?





Dan terus terang sis suka menjelajah bersama Mr.Google untuk cari produk sampling freebies ni kerana ianya bukan saja boleh buat sis happy sengih sampai telinga tetapi juga boleh buat sis rasa di hargai sebagai seorang pengguna.

Dengan adanya sample produk percuma ni, sis....
 1- dapat kenal produk-produk semasa yang berada di pasaran
2- dapat tahu keistimewaan sesuatu produk
3- dapat cuba dan rasai sendiri
4- dapat nampak keberkesanan produk
5- dapat kongsikan testimoni sendiri dengan awak semua

At least, bila kita cuba sendiri dan berpuashati akan sesuatu produk tu pastinya kita akan terus berasa jatuh cinta dan melekat kat jiwa ye dak? Dan... tak mustahil akan lari ke pasaraya untuk dapatkan real produk dengan size yang palinggggggg besar! Ye lah dah tahu, dah kenal, dah cinta... jadi biarlah jurujual produk lain datang menarik perhatian pun pastinya kita akan terbayang keberkesanan produk yang telah kita cuba di rumah tadi.


Di pendekkan cerita, kat sini sis dah senaraikan beberapa sample produk yang sedang menunggu para pencintanya.. Masa entry ni di tulis sis dah mula memohon beberapa barangan yang sis suka dari list ini dan semua produk di bawah ada hadnya jadi kalau masa mohon tup tup dah habis, sis mohon maaf awal-awal lah ya.. nama pun orang nak bagi free kan jadi pastinya semua berstatus 'sementara masih ada'.


PRODUK PENJAGAAN DIRI
  • Lactacyd (pembersih wanita) - SINI
  • Eversoft (pencuci muka) - SINI
  • Hada Labo (produk penjagaan diri) - SINI
  • Lip Ice (produk kecantikan) - SINI
  • Men's Biore (pembersih wajah lelaki) - SINI
  • Libress (tuala wanita) - SINI


  • Intimate (tuala wanita) - SINI
  • Selsun Blue (shampoo) - SINI
  • Dewamor (perfume) - SINI

LAMPIN PAKAI BUANG
  • Mamypoko  - SINI
  • Kao Merries  - SINI
  •  Certainty  - SINI


MINUMAN/MAKANAN
  • Wyeth Nutrition - SINI
RANDOM GIVEAWAY
  • Neutrocell Foundation (produk kecantikan) - SINI 



Last but no least, PREGO dan AYAM BRAND.
PREGO - SINI
Untuk Prego kena subscribe newsletter diaorg ye dan nanti diaorg akan emailkan macam kat atas ni pastu klik "GET YOUR SAMPLE" tu dan untuk AYAM BRAND kena daftar sebagai member club pastu akan di hantar goodies nanti (apa isinya tak tahulah) .


AYAM BRAND - SINI

Wah, sedar tak sedar dah ada 30 sample barangan percuma  kat atas tu. Rasanya cukup dulu yer, sekarang awak boleh pergi request semuanya dan kita doakan bersama moga semua produk yang di minta sampai di depan pintu rumah dengan meriahnya. 









Powered by Blogger.